Tervehdys! Olen Juuso Männikkö, puuseppä ja yrityksen perustaja. Tarina alkaa siitä, että halusin omalta osaltani edistää suomalaista designia ja osaamista. Tämän seurauksena syntyi Mannico design.

Puu on luonnonmukainen ja uusiutuva materiaali. Suomalaisena olen etuoikeutettu käyttämään maailman parhaita ympäristöystävällisiä, huippuunsa jalostettuja materiaaleja. On siis luonnollista kunnioittaa tätä etuoikeutta ja siksi Mannico designin tuotteiden valmistukseen käytetäänkin vain laadukasta kotimaista puuta!

Suurin toiveeni on että asiakkaani ilahtuvat heille huolella valmistetuista tuotteista. Mannico Designin yksi tärkeimmistä tavoitteista on esiintyä luotettavana yrityksenä, jolta ostaessaan asiakas tietää hankkineensa kestävästi kehitettyä laadukasta designia.

Idea

Ensimmäisestä prototyypistä lähtien pääprioriteettinä on ollut valmistaa massasta erottuvia tuotteita. Tähän pyrin skandinaavisen selkeälinjaisella ja tunnistettavalla  suunnittelulla, laadukkailla materiaalivalinnoilla, sekä hoitamalla valmistuksen alusta loppuun itse, vaihe vaiheelta.

Design

Intohimo designiin on se mistä kaikki lähti. Kaikista tuotteista löytyy yhtenäinen, tunnistettava tyyli.

Tavoitteena suunnittelussa ovat selkeät skandinaaviset muodot ja pelkistetty elegantti ilme.

Valmistus

 

Jokainen käytetty osa käy läpi lukuisia työstövaiheita, tästä syystä voin luvata että kaikki tuotteet ovat huolella valmistettuja ja näyttäviä.

Käytän muotojen valmistuksessa tämän päivän teknologiaa, mutta suurin osa työstä tapahtuu kuitenkin käsin, jotta jälki olisi mahdollisimman viimeistelty.